Boekentafel

Er zijn veel mogelijkheden om aan goede lectuur te komen. Internet of een bezoek aan de boekhandel geeft volop keus. Het blijft echter leuk om vlakbij je te laten verrassen, zelf een boek uit te zoeken en ter hand te nemen.

Deze mogelijkheid biedt de Boekentafel van Jaarsveld.

Assortiment
Wij hebben een groot assortiment (kinder-)bijbels, bijbelstudieboeken, boeken over opvoeding en andere ethische onderwerpen. Ook romans en kinderboeken zijn bij de boekentafel verkrijgbaar. De laatste tijd is er weer een flinke voorraad (actuele) boeken ingekocht.

Openingstijden
Onze boeken zijn op verschillende momenten uitgestald:
– na de kerkdiensten van bid- en dankdagen;
– tijdens gemeenteavonden en andere doordeweekse kerkelijke samenkomsten;
– de vrouwenochtenden en middagen voor ouderen.

De verkoopmomenten staan altijd op de website vermeld.

Verder informatie vindt u bij de ingang van de kerk, in het kerkblad en natuurlijk op de website.

Kaarten
Nieuw bij de boekentafel: Wenskaarten met afbeeldingen uit Jaarsveld

De ontwerper van deze kaarten, ons gemeentelid Bas Oosterling, werkt met veel plezier bij Digiteam Woerden. Daar heeft hij de kaarten speciaal voor de boekentafel gemaakt. Bas is altijd bereid informatie te geven over zijn werk. Bestellingen bij hem doen kan ook.
Digiteam Woerden is onderdeel van de St. Reinaerde, een non-profitinstelling, waar mensen werken met een PGB. De medewerkers van Digiteam doen allerlei werkzaamheden met de computer. Zij ontwerpen kaarten, flyers en visitekaartjes en verzorgen webdesign.  Ook  zetten zij de webwinkel van Reinaerde op en doen het onderhoud. Voor het digitaliseren in brede zin kan men eveneens bij het Digiteam terecht, zoals het inscannen van foto’s en het overzetten van video naar DVD.

Baten
Het werk van de boekentafel heeft als primair doel  het verspreiden  van goede, christelijke lectuur. Het maken van winst is daarbij niet aan de orde.
Onze toeleverancier draagt een percentage van zijn omzet af aan de IZB.
Onze opdrachtgever, de diaconie van de Herv. Gemeente van Jaarsveld,  is degene die beslist over de besteding van eventuele baten. Voor verdere informatie hierover wordt u verwezen naar de diaconie.

Powered by WordPress.com. door Anders Noren.

Omhoog ↑