Lid worden van de gemeente

De Hervormde gemeente van Jaarsveld is qua oppervlakte een vrij grote gemeente. Woont u in het gebied ten oosten van de Rolafweg in Lopik en ten westen van de Uitweg (Lopikerkapel) dan behoort u in principe tot de Hervormde gemeente van Jaarsveld.Wilt u meer weten van het geloof? Zit u vol met vragen over God? Heeft God voor u betekenis en wilt u uw geloof delen? Dan kun u lid worden van onze gemeente. Wij zijn blij als u er bij komt.  

Waarom lid worden?

Wat de kerk uniek maakt is dat de kerkelijke gemeente een plek is waar tegelijk de verbinding onderling tussen mensen, en de verbinding met God centraal staan. Gemeenteleden zetten zich samen in voor het reilen en zeilen van de gemeente. Een hoger doel van de gemeente is om te werken aan een betere wereld. Mensen die naar elkaar omzien en lief en leed delen. Mensen die geld en steun geven aan een medemens in nood. Mensen die oog hebben voor de wereld als leefomgeving en schepping van God. We kunnen en mogen immers niet als éénling het geloof uit oefenen, Christus heeft ons opgedragen om dit met elkaar te doen en samen vormen wij dan zijn gemeente.

Wat is lid worden?

Door lid te worden van de kerkelijke gemeente geef je aan dat je met de mensen van de kerk je geloof wilt delen. De leden van de gemeente ontmoeten elkaar. Zij houden elkaar op de hoogte van hoogte- en dieptepunten van hun levens. En de gemeente houdt haar leden op de hoogte van diverse activiteiten. Iedere zondag komt de gemeente samen in de kerk om over de zoon van God, Jezus de Christus te horen, daar bent u van harte welkom. (Kerkstraat 5 Jaarsveld)

Hoe kun u lid worden?

U kunt lid worden door contact op te nemen de predikant ds. J. de Wit tel 0348-551304 email: dsjandewit@solcon.nl

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑