Huisbezoek

Huisbezoek is een belangrijke vorm van pastoraatsbeoefening. Er wordt naar gestreefd dat in ongeveer twee jaar alle gemeenteleden huisbezoek hebben ontvangen. Dit huisbezoek wordt gedaan door de wijkouderlingen met de bezoekbroeders. Bezoek vindt volgens afspraak plaats in de periode “september-mei”. In de regel gaat de ouderling op bezoek met een vaste bezoekbroeder. Tijdens het huisbezoek is er aandacht voor de gemeenteleden en wordt er zorg besteed aan persoonlijke omstandigheden. Het belangrijkste doel van het huisbezoek is de vraag naar de geestelijke welstand van de gemeenteleden. Het huisbezoek kun je ook noemen: een zoeken naar de vruchten van de prediking. Deelname van de kinderen aan het huisbezoek wordt zeer op prijs gesteld. De huisbezoekers leven graag mee in het wel en wee van elk gemeentelid. Ze willen ook hun zorg besteden en hun hulp bieden in de vragen van bekering en geloof. We sporen u aan hen zoveel mogelijk tegemoet te komen bij het maken van een afspraak. Zegt u alstublieft niet zonder werkelijke noodzaak een eenmaal gemaakte afspraak af. Eén en ander bevordert een goede voortgang van dit belangrijke stukje kerkenwerk. 

In onderstaand overzicht kunt u zien in welke wijk u bent ingedeeld en wie uw wijkouderling is:

Wijk 1 Ouderling Jan Versteeg 0182-309644 Anjerhof, Pres. Kennedylaan, Meeuwenlaan, Meidoornlaan, Merelstraat, Reigerhof, het Veld en de Weide. En de geperforeerde leden van: Hendrick Potlaan, Laan van Lezoux, Landscheijding, Mondriaanlaan, Moerasbos, Oranje Nassauhof, Schaardijk, Schouwpad en Wielsekade, Willeskop(Montfoort) en Louis Armstronglaan(Utrecht)  

 
Wijk 2 Ouderling Simon Both 0650218117
Churchill-laan, Europasingel, dr. M.L. Kinghof,  Seringehof, Kortland,Herman de Manpark, Oosterhoffpark, Rozehof, Wilgestraat, Kon. Wilhelminasingel, Wilhelminapark,Zamenhoflaan. En de geperforeerde leden van: van der Ledestraat, Rembrandtlaan, Burg. Schumanlaan, Vrijheidslaan, Dijkslag, Ferdinand Bollaan, Zuidzijdseweg (Polsbroek), Schonauwen(IJsselstein), Hof van Batenstein(Vianen) en Peltlaan(Utrecht)   

Wijk 4 Ouderling Cees van Randwijk 0348-553384De Akker, Engelse Hoek, Kerkstraat, Molenhof, Oudeslootseweg, Adriaan Veerhof, Veldensteinlaan, Van Vianenhof, Hendrik Stigtergaarde, Schoollaantje, S.L. van Alterenlaan. En de geperforeerde leden van: Jeroen Boschlaan, Houtwal, Laan van Sarsina, Maria Louiselaan, Pieter de Hooghplein, Rolafweg Noord. 

Wijk 5 Ouderling vacantKoningin Maximastraat, Koning Willem Alexanderplein, Lekdijk West, Lekdijk Oost, Lopikerweg Oost, Uitweg, Korte Zandpad. En de geperforeerde leden van: Jan van Amstelstraat, Kooiker, Rubenslaan, Binnenhof,  Lopikerweg West, Lekdijk Oost, Batuwseweg (Lopikerkapel) en Valeriaanveld (Woerden).

 
Wijk 6 Ouderling Edwin Oskam 0348-744333 
Berkehof, Graafdijk, Seringehof, Vogelzangsekade. En de geperforeerde leden van:Burggraaf, Pottenbakker, Rietkraag, Schutseplein

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑